Danish Beer Blog Awards 2017 – Årets Ølbar

Onsdag betyder at vi er halvvejs igennem arbejdsugen, og samtidig halvvejs igennem dette års Danish Beer Blog Awards (og den nye Star Wars film har premiere, se den!).

Tiden er kommet til at nominere årets ølbar. Sidste år pegede min nominering på Frederiksberg Ølbar.

I år vil jeg pege på en nyåbnet bar i mit lokalområde, en bar jeg flere gange har omtalt her på bloggen. Baren jeg snakker om er Nørrebros egen lokale, hyggelige håndbryggerfokuserede Brewers Inc.

Udover at være en hyggelig bar hvor man altid kan få en god øl til en fornuftig pris laver de også en masse arbejde for at hjælpe håndbryggere, og “spread the gospel” om ordentlig øl.

En gang i kvartalet holder Brewers Inc en håndbryggerkonkurrence, hvor håndbyggere kan indlevere deres håndbryg, som vil blive vurderet af certificerede øldommere, og de bedste vil blive brygget i et større oplag der sælges i baren.

Udover deres håndbryggerkonkurrence holder Brewers Inc løbende Meet The Brewer arrangementer, hvor de inviterer bryggere til at komme og fortælle deres historie med øl, samt fortælle om de ølprojekter de render og roder med. Et eksempel er Meet The Brewer med Hoppe.beer.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest
Posted in

Tilmeld dig Levemands nyhedsbrev

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *