Danish Beer Blog Awards 2016 – Årets Ølbar

Danish Beer Blog awards er en årlig begivenhed hvor danske ølbloggere hver dag i en uge i December udpeger de bedste ting der er sket i ølverdenen igennem det foregående år. Kategorierne i år er:

Her på tredjedagen af årets Danish Beer Blog Awards er temaet altså årets ølbar.

Mit valg af årets ølbar 2016 er måske lidt specielt. Det er ikke den bar med det største udvalg. Det er ikke den bar med de voldsommeste øl. Det er ikke den bar med de mest eksotiske flaskeøl.

Mit valg af årets ølbar er faldet på et sted hvor jeg har brugt en del tid i løbet af året, det skyldes især to ting:

  1. Deres udvalg favner ret bredt, og de har altid nogle gode øl der er lette at gå til
  2. Prismæssigt ligger de i den lavere ende

De to ting har gjort at jeg har haft mulighed for at overbevise en bredere skare af mennesker om at mit bud på årets ølbar har været et sted der var værd at mødes.

Deres lettilgængelige øl hjælper med at overbevise tvivlere om at alt øl ikke smager ens, og prisniveauet giver mulighed for at smage lidt forskelligt uden at blive skræmt væk af priserne. De har dog stadig nogle interessante øl, så man heller ikke kommer til at kede sig som Levemand. Samtidig er der ofte en lidt bodegaagtig stemning, dog uden at man må ryge derinde, som de fleste kan forholde sig til.

Personalet er venligt, hjælpsomt og altid meget vidende om alt hvad de sælger, hvilket igen er med til at understrege at god øl ikke behøver at være snobbet, og hvis man gerne vil lidt mere har de et flot udvalg af både rom og whiskey.

Mit bud på Danish Beer Blogger Awards’ pris for Årets Ølbar skal derfor gå til Frederiksberg Ølbar, for deres gode stemning, søde personale, og deres indsats for at få god øl ud til en bredere del af befolkningen.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest
Posted in ,

Tilmeld dig Levemands nyhedsbrev

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *