Danish Beer Blog Awards 2016 – Årets Øloplevelse

Danish Beer Blog awards er en årlig begivenhed hvor danske ølbloggere hver dag i en uge i December udpeger de bedste ting der er sket i ølverdenen igennem det foregående år. Kategorierne i år er:

På andendagen for Danish Beer Blog Awards 2016 skal vi altså se på årets øloplevelse.

Årets øloplevelse i min optik var et privat arrangement, så det er desværre ikke sådan lige til at gentage, men sådan er det ofte med de mest mindeværdige oplevelser. Min ven Martin, der stod for arrangementet havde lejet to Goboats. Så en flot solskinsdag stævnede vi ud fra Islands Brygge, med det formål at bruge et par timer på at sejle rundt i Københavns kanaler i selskab med gode folk, og en række lækre øl.

København er altid smuk i solskinsvejr, men set fra vandet i godt selskab og med nogle rigtig gode øl, det er der ikke meget der kan slå.

Selve smagningen spændte bredt, og inkluderede både navne jeg ikke kendte, navnlig LOC og Buxton. Bryggerier jeg ikke har drukket nær så meget af som jeg gerne ville (Omnipollo). Navne der måske får noget mere dårlig omtale end de fortjener pga. deres ophav (Schiøtz), og gamle kendinge (Mikkeller og Hornbeer). Et spændende udvalg der spændte bredt, både i forhold til stilarter og bryggerier.

Kombinationen af gode øl, godt selskab, og København der viste sig fra sin smukkeste side gør dette arrangement til mit bud på årets øloplevelse.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest
Posted in

Tilmeld dig Levemands nyhedsbrev

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *