December 2017 – Ølmåneden der gik

Et nyt år er startet, og meget er nyt og forandret. Noget der ikke er forandret er dog Levemands månedlige opsummering af spændende ølrelateret læsning fra den forgangne måned.

December hos Levemand

Vi starter her på bloggen. Ligesom året før var vi i December nogle danske ølbloggere der gik sammen om Danish Beer Blog awards. Konceptet er simpelt; der udvælges 5 emner, og hver blogger kommer så med hans eller hendes bud på hvem der i det forgangne år har gjort sig fortjent til de forskellige titler.

Du kan se mine nomineringer til årets awards her:

Kveik og norsk terroir

Flere norske ølbloggere har igennem et par år dykket ned i norsk ølhistorie og øltraditioner i forskellige regioner i Norge. En af de ting der kendetegner norsk øl er “Kveik”, et ord der findes mange misforståelser om, så Lars Garhol sætter på plads: “Kveik”, what does it mean. Martyn Cornell griber bolden og fortsætter med How to brew beer like a Norwegian farmer.

Øltrends i 2018

Som i de forgangne har nogen taget en snak med en række prominente amerikanske bryggere (inkl. Jeppe fra Evil Twin). I år har Vinepair en liste med Craft Brewers Predict the Biggest Beer Trends for 2018.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest
Posted in

Tilmeld dig Levemands nyhedsbrev

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.