Så er September et overstået kapitel og vi går mod en mørkere og koldere tid. Det betyder at det er tid til at finde de mørkere og tungere typer som porter og stout frem igen. Lækkert!
Som altid blev der skrevet mange interessante ting i løbet af September, jeg har prøvet at samle nogle af dem jeg har fundet med interessante.
- Det sker at bryggere vælger at lagre deres øl på f.eks. whiskyfade. Nu går Glenfiddich den anden vej og lancerer en serie af whisky lagret på fade der tidligere har været øl på.
- Hvis du har planer om en tur rundt i USA har Craftbeer.com samlet en liste med 7 hoteller med fokus på god øl
- Der er i øjeblikket meget snak om bryggerier der får investeringer udefra, ofte for at kunne udvide produktionen og nå et større kundegrundlag. The Modern Times Beer Blog skriver om hvad udsalget også handler om.
Når vinteren nærmer sig gør julen, og derfor juleøllene, også. Vi kan derfor forvente at se en del arrangementer med fokus på juleøl, men det er heldigvis ikke det eneste der sker i måneden.
- Lørdag d. 15. Oktober holder To Øl fødselsdag i anledning af at de bliver 6 år.
- Lørdag d. 22. Oktober lancerer Amager Bryghus deres juleøl samt et par andre øl der er færdige på samme tidspunkt.
- Torsdag d. 3. November er (udover min fødselsdag) datoen for ØJ-dag 2016. En dag der bliver markeret på barer over hele landet.
Leave a comment