Juli er nu også et overstået kapitel, og endnu engang forsøger jeg at samle nogle af de interessante ting der er sket i øllets verden i den forgangne måned.
Her på bloggen er det blevet til en enkelt anmeldelse; Amager Bryghus – Sigtebroad, en New England Style IPA fra deres American Connection serie.
Der er forskel på standarderne beværtningerne imellem, og ikke alle passer lige godt på deres service. Craftbeer.com har lavet en lille video der giver en visuelt indtryk af hvad man bør se efter, for at sikre sig at ens øl bliver serveret i et rent glas.
I forlængelse af Juni måneds diskussion vedrørende det nye amerikanske craft beer ølmærke, har Beervana snakket med et par forskellige bryggeres syn på ølmærket.
Der er altid mange trends i ølverden, nogle gode, andre knapt så mange. 14 bryggere giver Vinepair deres bud på hvilke øltrends bør bare forsvinde. Svarene spænder bredt og inkluderer da også både peanut butter, farver og kød.
I den lidt mere lærerige ende dykker craftbeer.com ned i hvad gør en sur øl sur? Hvor de går i dybden med hvorfor nogle øl er sure, hvor det sure kommer fra, og endda hvilken type mad der går godt til.
Nogle gange kan livet føles lidt ensformigt. Så for at spice det hele lidt mere op har Boak & Bailey samlet en liste af forslag til små benspænd, der kan udfordre en lidt, og hjælpe med at komme omkring nogle øl man måske normalt ikke ville have smagt, eller barer man måske ikke ville have besøgt.
Leave a comment