Rocket Brewing Total Eclipse

Bryggeri: Rocket Brewing Company
Type: Oatmeal Stout
Land: Danmark
Alkoholstyrke: 8,8%

Rocket Brewing Total Eclipse
Rocket Brewing Total Eclipse

Rocket Brewing Total Eclipse er en oatmeal stout der som det hører sig til med Rocket Brewing er brygget på brettanomyces, denne gang i en blanding med en engelsk alegær.

Det første jeg bider mærke i er at det er en rigtig flot øl. Øllen er næsten helt sort, kun med en let brunlig kant i skarpt lys. På toppen ligger en meget blød chokoladebrun skumkrone. Det ligner en god stout, og det ligner chokolade, to ting der jo går rigtig godt sammen.

I duften finder man også noget sødlig chokolade, sammen med nogle godt skjulte blomsterdufte. Chokoladen er dog mere udtalt i smagen hvor chokoladens sødme fylder munden sammen med en fyldig blød krop fra havren. En yderst behagelig oplevelse, der lige bliver en smule bedret af nogle brændte noter og en smule syrlighed, sikkert fra gæren.

Rocket Brewing Total Eclipse – Den endelige dom

Rocket Brewing Total Eclipse er en rigtig flot øl. Udseendet af både øl og skum, leder tankerne hen på chokolade, noget som bliver fulgt flot op i både duft og smag. Havren giver en lækker fyldig og blød mundføle, der fungerer rigtig godt, og sørger for at chokoladesødmen ikke bliver for overvældende. Det er bestemt en lækker øl, men den når aldrig at blive rigtig speciel, eller stå ud i forhold til andre øl i kategorien.

3,5 ud af 6 ølglas.

Untappd link

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *