Rocket Brewing Company

Hjemmeside: RocketBrewing.dk
Facebook: Rocket Brewing Company
Untappd: Rocket Brewing Company

Rocket Brewing Company logo
Rocket Brewing Company logo

Rocket Brewing er et København-baseret dansk bryggeri etableret i 2014. Selve bryggeriet ligger dog i Haslev syd for København. Rocket Brewing er noget så specielt som et brettanomycesbryggeri hvilket betyder at næsten alt hvad de brygger er gæret på en eller anden andel af en brettanomycesgær, som er en gærstamme som ofte ses brugt i forskellige sure øltyper som lambic, men Rocket Brewing vil gerne overbevise dig om at den kan meget mere end det.

Bryggeriet har generelt en alternativ og ofte forfriskende tilgang både til deres øl, og til deres historier. Mange af deres øl har et rumtema, som deres Monks on Mars, First Contact, Zero Gravity og Total Eclipse. Rocket Brewings sortiment består generelt af nogle spøjse indslag, som deres Problem Solver, en øl produceret til at få dig så tæt som muligt på et en promille på 0,75, hvilket ifølge videnskabelige studier skulle være det punkt hvor man tænker mest kreativt. Rocket Brewing kører generelt et tema med fokus på gode historier og sjove indslag, uden dog at miste fokus på det gode øl der efter min erfaring generelt virker som rigtig godt håndværk.

Som bryggeriet selv udtrykker det:

Our mission is to brew sky-high quality beers. To explore and explode the boundaries of the craft beer scene. To go where no brewery has gone before – and to go there with style. Handmade. Forcefully.

We call it manmade beers

Citat: rocketbrewing.dk

Anmeldte Rocket Brewing Company øl

Rocket Brewing Club Tropicana
Rocket Brewing First Contact
Rocket Brewing Total Eclipse

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *