Rocket Brewing First Contact

Bryggeri: Rocket Brewing Company
Type: Saison
Land: Danmark
Alkoholstyrke: 6,3%

Rocket Brewing First Contact
Rocket Brewing First Contact

Rocket Brewing First Contact er Rocket Brewings første farmhouse ale, også kendt som en saison. En klassisk belgisk let drikkelig øl, lavet til at blive drukket i løbet af en hård arbejdsdag, når man mest fortjener en god øl.

I glasset er øllen orange til det let rødlige, og tydeligt ufiltreret. Den danner en del grov bundfald som kan se lidt voldsomt ud, men man skal ikke lade sig skræmme. Skummet er kridhvidt med store bløde bobler, men dør forholdsvis hurtigt ud.

Duften er domineret af nogle syrlige frugter, lidt grapeagtigt, nogle krydderier og peber. Det er også de syrlige frugter der først rammer smagsløgene og fylder munden. De syrlige smage suppleres af en let pebersmag bagerst i munden der giver øllen lidt af den varme som syrligheden nærmest skriger efter for ikke at skulle stå helt alene. Når øllen stiger lidt i temperatur kommer pebersmagen lidt mere frem og afbalancerer øllen bedre, men det er en øl der generelt ikke ændrer sig meget i glasset.

Rocket Brewing First Contact – Den endelige dom

Rocket Brewing First Contact følger fint i de klassiske saisonfodspor med en syrlighed der giver et indtryk af en let frisk øl, der bakkes op af nogle pebrede noter der hjælper med at afbalancere øllen lidt. Syrligheden er ikke så skarp at man skærer grimasser, den er generelt ret behagelig, men jeg synes personligt at den er lidt for markant og efterlader ikke så meget plads til andre smage i øllen, som desværre ikke når over en karakter på 3,5 ølglas.

3,5 ud af 6 ølglas.

Untappd link

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *