Rocket Brewing Club Tropicana

Bryggeri: Rocket Brewing Company
Land: Danmark
Alkoholstyrke: 5,4%

Rocket Brewing Club Tropicana - I flaske og glas
Rocket Brewing Club Tropicana

Rocket Brewing Club Tropicana er en af de originale Rocket Brewing øl. Øllen er stadig i produktion, men både opskrift og bryggemetoder er forbedret løbende, så din version kan godt være anderledes end den jeg har fået fingrene i. Ligemeget hvilken opskrift der bruges er Club Tropicana dog stadig Rocket Brewings Citra American Pale Ale.

Øllen fremstår som en smuk ufiltreret væske i glasset, med et flot næsten snehvidt skum på toppen. En lækker lokkende øl der lokker tankerne direkte hen i strandbaren på Club Tropicana.

I duften har Rocket Brewing Club Tropicana en klar citrusduft blandet med duften af nogle stærke krydderier, samt en lille smule honning. Duften når altså bredt ud i spektret, på en behagelig men også spændende måde der lægger op til en spændende smagsoplevelse.

Smagen er da også værd at se frem til. Munden fyldes med en let syrlig kraftig smag af citrus der forfrisker og renser ud. Den syrlige citrussmag dæmpes hurtigt, og giver plads til nogle lækre varme krydderinoter efterfulgt af en lækker honningsmag med en let sødme der bliver hængende i munden længe.

Rocket Brewing Club Tropicana – Den endelige dom

Club Tropicana fremstår som en rigtig flot øl i glasset, så førstehåndsindtrykket er helt klart på plads. Duften er liflig og lokkende, og lægger godt op til en smagsoplevelse der bestemt ikke skuffer. Det er en meget smagfuld øl der når godt rundt om en række forskellige smage, der smukt afløser hinanden, uden at nogen af dem når at overdøve de resterende. Den når desuden flot rundt om spektret med syrlige, bitre og søde smage. Der er en tydelig sammenhæng mellem de forskellige smage, og det virker ikke som om noget er overladt til tilfældighederne Der er helt sikkert tale om godt håndværk.

5,5 ud af 6 ølglas.

Untappd link

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *