Ghost Brewing Dawn to Dusk

Bryggeri: Ghost Brewing
Type: Double IPA / Imperial IPA
Land: Danmark
Alkoholstyrke: 9,1%

Ghost Brewing Dawn to Dusk - I glas og flaske
Ghost Brewing Dawn to Dusk

Ghost Brewing Dawn to Dusk er en dobbelt IPA fra det danske kontraktbryggeri Ghost Brewing.

Øllen fremstår noget mørkere end jeg havde forventet, i en meget mørk orange nuance. Den mudrede ufiltrerede krop får den kun til at fremstå endnu mørkere. Jeg ved ikke om det er generelt, men mit eksemplar af øllet har overraskende meget bundfald. Skummet er gråligt og bliver ikke hængende så længe.

Øllen har en meget kraftig duft at citrusfrugter, især grape er dominerende. Der er desuden noget i duften der minder en smule om opvaskevand, men jeg kan ikke helt sætte min finger på det.

Hvad ghost brewing dawn to dusk ikke har i udseende har den i smagen. Det er en meget smagfuld øl, og citrusfrugterne der fandtes i duften er endnu mere tydelig i smagen. Øllen har selvfølgelig noget humlebitterhed, men jeg ville have forventet en del mere fra en dobbelt IPA. Øllen har en fin mundfylde, og en god sød maltkrop giver en fin afbalanceret øl.

Ghost Brewing Dawn to Dusk – Den endelige dom

Ghost Brewing Dawn to Dusk er ikke meget at se på. Den fremstår mudret, og det bundfældede lag er tydeligt, på trods af at der stadig er en del øl tilbage i mit glas. Duften er dog mere behagelig, og smagen endnu bedre dog uden at slå benene væk under mig. Jeg havde håbet på noget mere bitterhed, men det er jo personlig præference, og citrusnoterne sammen med den søde krop spiller rigtig godt sammen i en fint afbalanceret øl.
Jeg kan dog ikke slippe tanken om om der skulle være gået noget galt i produktionen, grundet den store mængde bundfald, samt en let bismag der også kommer til udtryk i duften, på trods af at jeg stadig ikke er sikker på hvad det kommer af. Der er alt til trods stadig tale om en hæderlig øl med potentiale, der får herfra med 3,5 ølglas.

3,5 ud af 6 ølglas.

Untappd link

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *