Alefarm Brewing Favorite Pastime

Bryggeri: Alefarm Brewing – Handcrafted Ales
Type: American Pale Wheat Ale
Land: Danmark
Alkoholstyrke: 5,5%

Alefarm Brewing - Favorite Pastime - I flaske og glas
Alefarm Brewing – Favorite Pastime

Alefarm Brewing Favorite Pastime er en American Pale Wheat Ale, hvilket nogenlunde svarer til en amerikanisering af den tyske Hefe Weizen, hvilket i den virkelige verden betyder en humlet hvedeøl. Den indeholder da også både amarillo, citra og mosaichumle.

Når øllen hældes op fremstår den flot og fyldig, øllen er ufiltreret hvilket fremhæver den dybe gyldne farve. Skummet helt hvidt, det ser nærmest mælkeblødt ud og holder godt.

Øllen har en behagelig sødlig duft af lynghonning, blandet med nogle varme krydderier. Kroppen er blød, som man vil forvente af en Hefe Weizen, men øllen føles stadig lidt skarp på tungen pga. den høje karbonering. I smagen er fokus på bitterheden, og det er ikke meget man mærker til malten, den virker også let krydret og en smule frugtig.

Alefarm Brewing Favorite Pastime – Den endelige dom

Alefarm Brewing Favorite Pastime er overordnet set en lækker øl. Kombinationen af hvedeøllens krop og den amerikanske humlede bitterhed giver en lækker frisk øl, som man hurtigt kunne blive forvendt til, og navnet virker passende da denne øl er en fin måde at fordrive tiden på.

4,5 ud af 6 ølglas.

Untappd link

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *