Alefarm Brewing – Handcrafted Ales

Hjemmeside: Alefarm.dk
Untappd: Alefarm Brewing

Alefarm Brewing logo
Alefarm Brewing logo

Andreas Skytt Larsen fik første gang øjnene op for øllets verden ved en pubquiz på Ørsted Ølbar i København, og herefter gik jagten på nye oplevelser og smage.

Han begyndte senere at brygge selv, og i 2014 vandt han både en hjemmebryggerkonkurrence på Mikkeller Bar i Viktoriagade med en Farmhouse Ale, DM i håndbryg i IPA kategorien samt en dommerpris ved Sjællandsmesterskabet i Håndbryg med en Brett IPA.

I 2015 begyndte han at kontraktbrygge under navnet Alefarm Brewing, et dansk nanobryggeri med fokus på Farmhouse Ales og Sour Ales. Bryggeriet har fokus på traditionelle belgiske og europæiske øltyper, dog inspiration fra amerikansk mikrobryg.

Målet er at producere øl i verdensklasse, i form af de klassiske stilarter belgiske stilarter, men hvor der leges med både specielle gæringer og gærblandinger. Øllet vil desuden ofte bære præg af både de mere frugtige humletyper, og alternative frugttilsætninger.

De surere øltyper er på vej frem mange steder i verden, og et af Alefarm Brewings mål er at også danskerne skal få øjnene op for disse, i manges øjne, utraditionelle, men samtidig spændende øltyper.

Anmeldte Alefarm Brewing – Handcrafted Ales øl

Alefarm Brewing Favorite Pastime

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *