Teglkroen

Adresse: Teglgårdsstræde 17, 1452 København K

Teglkroen er en traditionel dansk frokostrestaurant. Det ses tydeligt på menukortet der består af koldt smørrebrød, og hvor de varme retter er ting som varm leverpostej. De serverer desuden nogle osteanretninger. De har altså et klart fokus, og det lover jo altid godt.

Maden

Vi prøvede lidt forskelligt fra menukortet, startende med blandede sild hvor især karrysilden var rigtig fin. Derefter gik vi til de tungere retter hvor vi fik en pariserbøf og en hønsesalat.
Pariserbøffen var virkelig god, den imponerede både min medspiser og mig selv, og den kan helt klart anbefales hvis man kommer forbi stedet. Hønsesalaten faldt derimod fuldstændig igennem. Jeg synes normalt at hønsesalaten sætter standarden for resten af måltidet, men her var jeg meget forundret over kvaliteten. I følge menukortet skulle den være hjemmelavet, men jeg vil sige at den både lignede og smagte alt for meget som den billige fra Netto. Det var virkelig ærgerligt.

Drikkevarerne

Til god mad hører god øl. Valget var let for os, da de kun havde en enkelt øl på fad. Det var til gengæld en Hancock Høkerbajer, som er et rigtigt fint valg.
Udover en god øl, skal silden også gerne akkompagneres af en snaps, det er Teglkroen også leveringsdygtig i. De har et lille, men fornuftigt snapsekort, og priserne er lavere end hvad man ellers ser den slags steder.

Det generelle

Betjeningen var høflig og venlig, men ikke altid lige opmærksom, og de kunne gå mange gange forbi tomme glas og tallerkner uden at opdage det.

Teglkroen – Den endelige dom

Alt i alt er Teglkroen er fint sted til en frokost, men til den høje pris som de tager er mine forventninger høje, og så trækker ting som uopmærksom betjening og dårlig hønsesalat virkelig ned, så vi kan ikke komme over 2 ud af 6 denne gang.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *