September 2017 – Ølmåneden der gik

September et overstået kapitel, og efteråret er officielt i gang, selvom det til tider kan være svært at skelne fra sommeren i år. Afslutningen på en måned betyder som sædvanlig at jeg har samlet et par spændende artikler jeg er faldet over i den forgangne måned.

Jeg bruger i øjeblikket dele af min fritid på at dykke lidt ned i øllets historie og øllets indflydelse på menneskets historie. I den forbindelse faldt jeg bl.a. over artiklen Oldtidens Egypten flød med øl.

Som optakt til Dunkbars pilsnerfestival har Christian Scheffel en interessant hyldet og introduktion til tjekkisk lagerøl/

I en anden nørdet retning dykker The Beer Babe ned into the woods, hvor hun kigger lidt på fadlagring, og nogle af forskellene på at lagre øl på træfade i forhold til de mere moderne rustfri ståltanke.

I den mere kuriøse afdeling har Boak & Bailey prøvet at give et bud på The seven ages of Beer Geek, eller, de 7 stadier en ølnørd går igennem i løbet af sin ølnørdkarriere, fra for første gang at få smag til øl, til at være gået full circle, og til sidst ende med altid at besøge de samme barer, og drikke de samme øl.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest
Posted in

Tilmeld dig Levemands nyhedsbrev

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *