Januar 2017 – Ølmåneden der gik

Jeg synes lige at året er startet, men Januar er allerede et overstået kapitel. Tiden flyver, selvom det har været en nogenlunde rolig måned, ihvertfald på ølscenen. Det ændrer sig dog nu, hvor det begynder at tage fart allerede fra starten af Februar der byder på en lang række arrangementer, jeg har prøvet at samle nogle af dem jeg synes er mest interessante, i slutningen af denne månedsrapport.

Først vil jeg dog starte med et par anbefalinger til læsestof fra årets første måned:

  • Først giver The Beer Babe nogle rigtig gode bud på nogle af årets øltrends
  • New England-style IPAs virker til at være all the craze i øjeblikket, American Homebrewers Association dykker ned i hvad NE IPA er, og hvor det kommer fra

Der er en del spændende arrangementer planlagt i den kommende måned, nogen af dem jeg synes virker mest interessant er:

  • Brewers Inc Grand Opening d. 4. Februar. Brewers Inc er en ny ølbar på Nørrebro der åbnes af folkene fra Maltbazaren. Maltbazaren handler med håndbryggerudstyr, og Brewers Inc fortsætter i samme ånd, og afsætter et par haner dedikeret til godt håndbryg.
  • D. 11. Februar holder Amager Bryghus åbent hus, i anledning af årets Double Black Mash release. Udover Double Black Mash vil deres nye Bastard Princess IPA også blive solgt på flaske for første gange.
  • I weekenden d. 17.-18. Februar ligger Lokomotivværkstedet lokaler til Københavns første Ginfestival. Jeg har lidt svært ved at gennemskue præcis hvad jeg kan se frem til, men det virker som et spændende koncept, og jeg glæder mig personligt til at se hvad det bliver for noget.

Dette er som sagt ikke det eneste der sker i den kommende måned, men bare et udsnit af månedens mest interessante arrangementer set med en Levemands øjne.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest
Posted in

Tilmeld dig Levemands nyhedsbrev

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *