Cafe Halvvejen

Adresse: Krystalgade 11, 1172 København K

Jeg har normalt kun kendt Cafe Halvvejen som et hyggeligt brunt værtshus, med øl til fornuftige priser, masser af røg og et rigtigt hyggeligt og åbent klientel. Jeg hørte dog et rygte om at stedet skulle fungere som smørrebrødsrestaurant i de tidlige eftermiddagstimer, så det måtte undersøges. Rygtet viste sig at være sandt, så det skulle testes om den del kunne fungere ligeså godt som værtshusdelen.

Jeg tog derned sammen med 3 kammerater, og vi bestilte hver en luksusplatte. Indholdet af platten lød imponerende i forhold til prisen, så det startede godt.

Silden

Første servering bestod som forventet af brød og sild, og det første der blev lagt mærke til var at det var ret lækkert brød. Brødet kan ellers være et let sted at skære nogle hjørner (som man siger), men det er en så stor del af måltidet at det ville have været synd, så point for at gøre det ordentligt. Sildene var også lækre, og første servering var lækker. Fiskefiletten var også fin, men ikke noget der gjorde et kæmpe indtryk på nogen.

De varme retter

Anden servering bestod af de varme retter. Serveringen bestod af nogle fine frikadeller, og en ok flæskesteg, sværene var dog bløde, desværre. Hønsesalaten var fin, uden at være prangende, men stadig længder bedre end hvad vi havde oplevet på Teglkroen.

Osten

Til sidst blev der serveret lidt ost. Det var igen ikke nogen vild kulinarisk oplevelse, men de var meget fornuftige, og en passende afslutning på måltidet.

Drikkevarerne

Der var et lille, men fornuftigt snapseudvalg, og priserne var i den virkelig lave ende, det kan vi godt lide. Fadølsudvalget bestod af Royal Pilsner, og Royal Classic, igen ikke noget prangende, men fornuftigt og en let pilsner fungerer godt til frokostbordet, og så er det jo rart at de ikke har valgt de mest vandede udgaver.

Det generelle

Betjeningen var høflig og underholdende, som cafe halvvejen er kendt for, når man når værtshustid. Tjeneren var dog lidt uopmærksom og vi oplevede i perioder at sidde med tomme glas på trods af at vi sad lige foran baren.

Cafe Halvvejen – Den endelige dom

Alt i alt bød Cafe Halvvejen på en positiv oplevelse. Den var ikke helt i topklasse, men det var fint, og det hele var virkelig billigt. Stedet er bestemt anbefalelsesværdigt, og man skal ikke være bange for at gå hverken sulten eller fattig derfra. Det får 4 ud af 6 flotte ølglas, og en klar anbefaling med herfra.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *