Sommeren er kommet godt fra start, og Juni, årets første sommermåned er nu et overstået kapitel.
I denne omgang er der 3 artikler fra den forgangne måned som har fanget min opmærksomhed.
- Beervana havde et interessant indlæg om tilsat sukker i øl, hvorfor bryggerier gør det, og hvorvidt det er et problem for øllets kvalitet
- Financial Times udgav en liste med 5 lækre ølbarer i København. Hvis du ikke har besøgt dem alle endnu vil det være en fin to-do liste til sommerferien
- I starten af måneden blev der afholdt SAVOR, en amerikansk øl og madfestival i Washington. I løbet af de to dage blev der afholdt 17 oplæg om diverse emner omhandlende øl og mad. craftbeer.com har udgivet liveoptagelser af alle oplægene.
Jeg har endnu ikke set mange events annonceret for den kommende måned, sikkert fordi alle folk er på vej på sommerferie, men noget sker der da.
- Amarikanerdag på Amager Bryghus med release af en håndfuld nye samarbejdsbryg med amerikanske bryggerier
- Åbning af Banksias beer garden med gode øl og helstegt pattegris
Leave a comment